A munkám szerves része, hogy gyakran bújom a netet. Mondhatni szakmai ártalom 😊

A legtöbb időt, a grafikák elkészítésén, az arculatok megtervezésén túl, a képkereső oldalak böngészésével töltöm. Fontos, hogy minden ügyfelemnek azon túl, hogy a designhoz kapcsolódó és ahhoz szellemiségben, színvilágban leginkább passzoló arculatot alakítsunk ki, a saját személyiségéhez is illő képi megjelenést párosítsunk.

Abban, azt gondolom, hogy egyet érthetünk, hogy manapság egy vállalkozás csak akkor válhat ismertté és elismertté, ha jelen van legalább a Facebook-on de mára már az Instagramon is.

A színekről, a logóról – amik szintén rendkívül fontos részei az arculatnak- korábban már írtam, ezekről itt és itt olvashatsz bővebben, de a social média felületeken megjelenő képek hangulatának, mondanivalójának ezekhez is passzolniuk kell. Mondhatnád, hogy ez nem egyszerű feladat, erre én azt mondom, hogy természetesen nem az, de szeretjük a kihívásokat! 😊

Viszont az ütős arculat kialakításához meg kell, hogy ismerjük egymást, képet kell kapnom arról, hogyan képzeled el te magad, hogyan szeretnéd megvalósítani az álmaidat, mik a céljaid! Mivel előfordulhat, hogy személyesen nem tudunk találkozni, és mert hiszek az online kapcsolattartásban, szükségem lesz a segítségedre! A közös munka egyik fontos eleme, ahogyan fentebb is írtam az, hogy megismerhesselek, lássam, hogyan jelennél meg szívesen Facebookon, vagy Instán. Ebben szeretnék neked itt és most segíteni. Hoztam néhány ingyenesen letölthető képkereső oldalt, ahol nézelődhetsz, letölthetsz képeket, amiket nekem elküldve hozzáigazíthatunk közösen az arculatodhoz. Jól hangzik, ugye?

Akkor lássunk munkához! Íme az oldalak, ahol kutakodhatsz!

Leave A Comment

Receive the latest news in your email
Table of content
Related articles